Majai

Saldumynų parduotuvių tinklas MAJAI didžiuojasi galintis klientams pasiūlyti saldumynų daugiau kaip iš 150 viso pasaulio fabrikų.

Asortimentas, patenkantis į mūsų parduotuves, yra atrenkamas su ypatingu dėmesiu produkcijos kokybei. Kiekvienas gaminys yra ragaujamas. Todėl tai leidžia Jums pateikti kruopščiai atrinktą kokybišką produkciją. Būtent ypatinga asortimento atranka mums padėjo tapti vienais saldumynų lyderių Lietuvoje.

Mūsų parduotuvėje Jūs galite rasti apie 1000 skirtingų rūšių saldumynų ir saldžių dovanėlių iš viso pasaulio - pradedant juodo, balto ir pieniško šokolado plytelėmis, saldainiais, dražė ir baigiant egzotiškais rytietiškais saldumynais.

Vaikus galime nudžiuginti daugiau kaip 70 rūšių įvairių skonių ir formų guminukų, galybe skirtingo dydžio ledinukų, kramtomos gumos, siurprizų. Galime didžiuotis, kad turime didelį asortimentą guminukų su natūraliomis sultimis, natūraliais skoniais ir dažais (iš vaisių, daržovių). Saldumynų parduotuvė MAJAI - rinktinių aukštos kokybės saldumynų oazė.

Majai - visada saldūs!

„Servira“ Iį

raimisl@servira.lt

Vilniaus g. 99A, LT-60171 Raseiniai

Į.k. 172329190

PVM mok. k LT723291917

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

© 1997 - 2021 SERVIRA

Please publish modules in offcanvas position.